Informació general

El cap de setmana del 8 i 9 de setembre d'enguany el Club Orientació Berguedà i el Club Esportiu Farra-O tornen a unir esforços en l'organització d'un cap de setmana ple d'orientació, en el què seran els Dos Dies del Berguedà 2012.

Aquest any els Dos Dies del Berguedà es desplacen a Capolat, on fa 2 anys vam organitzar els Campionats de Catalunya 2010.


Els formats de les curses seran de Llarga Distància el dissabte dia 8, i organitzada pel COB; i de Mitja Distància el diumenge dia 9, i organitzada pel Farra-O.


Les dues curses seran totalment independents. Cadascuna tindrà els seus premis, els seus dorsals, els seus traçadors, etc. Per tant, no hi haurà un trofeu conjunt. Les dues curses són puntuables per a la Copa Catalana 2012 de curses d'orientació a peu. A més, la cursa del diumenge serà el III Trofeu Ferran Santoyo.

Anirem actualitzant la informació relacionada a les curses en l'apartat de "Novetats" en aquest bloc.


Per a qualsevol consulta podeu adreçar-vos als correus:
Cursa de dissabte (COB): orientaciobergueda@gmail.com
Cursa de diumenge (Farra-O): c.e.farrao@gmail.com


Com arribar a Capolat:
- Si véns de l’oest (Sant Llorenç de Morunys): després del túnel de la mina, venint per la BV-4241 direcció Berga, agafar el primer trencall a mà dreta, i seguir la direcció Capolat.
- Si véns de l’oest (Solsona): després del restaurant Cal Majoral, venint per la C-16 direcció Berga, agafar el trencall a mà esquerra direcció la Vall d’Ora/Taravil, i després de 3-4 qulòmetres, agafar el trencall a mà dreta direcció Taravil. Seguir la carretera asfaltada/enformigonada que porta a dalt a Capolat.
- Si véns de l’est o sortiu de Berga: agafar la carretera BV-4241 direcció Sant Llorenç de Morunys. Abans de passar el túnel de la mina, agafar el trencall a l’esquerra direcció Capolat. Des de Berga, hi ha uns 20-25 minuts en cotxe.
* Per arribar al centre de competició, hi haurà senyalitzacions des del trencall a Capolat de la carretera de Berga a Sant Llorenç de Morunys.Mostra un mapa més gran